Trygghetsfølelsen i livet er utrolig viktig, og hjemmet ditt skal være en trygg og god sone. Om du ikke har en boligalarm i dag bør du skaffe deg det så fort som mulig.

FG-godkjent alarm

Ved å ha en FG godkjent alarm som er tilkoblet en bemannet alarmstasjon vil du faktisk minske sjansen for innbrudd med hele 30 ganger ifølge statistikken fra NHO Service, Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO) og Prognosesenteret. Det å være 30 ganger så trygg i hverdagen og på reise er faktisk ganske betydelig forskjell. Da er det ganske overraskende at kun 16% av alle husstander i Norge har boligalarm. Selv om tallet stiger og nordmenn blir stadig flinkere til å skaffe seg boligalarm, bør alle ha en boligalarm som passer på og forhindrer innbrudd og ellers varsler om det skjer noe.

Redusert pris på forsikring

Vit også at det å anskaffe en god boligalarm i hjemmet som er FG godkjent gjør at du kan få redusert forsikringspremie på dine boligforsikringer. Dette er som følge av den gode statistikken som viser at boligalarm reduserer risikoen for innbrudd betraktelig. At boligalarmen skal være FG godkjent er viktig fordi dette er et kvalitetsstempel på at alarmen har god kvalitet.

Skaff deg boligalarm i dag, så er du, familien din og dine eiendeler trygge!