Kontakt oss

Har du spørsmål du ikke finner svar på er du velkommen til å ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. For å komme i kontakt med oss er det bare å fylle ut skjemaet under. Om du har spørsmål som gjelder ulike alarmsystemer og alarmløsninger anbefaler vi at du heller tar direkte kontakt med et alarmselskap. Slik sikrer du at du får et bedre og mer konkret svar enn vi har mulighet til å gi deg.

Kontakt

5 + 4 =

Faq

Hva koster boligalarm?
Boligalarmer varierer mye i pris ettersom det finnes mange ulike løsninger på markedet. I tillegg vil prisene variere fra selskap til selskap. Du bør derfor finne ut hva slags boligalarm du har behov for først, og deretter innhente priser fra flere alarmselskaper. Ved å sammenligne flere alarmselskaper og deres tilbud finner du raskt hvilket tilbud som er best for deg og til den laveste prisen.
Kan man få boligalarm uten abonnement?
Det er fult mulig å få boligalarm uten abonnement, men her bør man være klar over at det er enkelte ulemper med dette. Som regel vil de fleste få mest nytte ut av en boligalarm med abonnement, men om du absolutt ønsker boligalarm uten abonnement kan du skaffe deg dette.

Finn det beste alarmselskapet

Ved å få tilbud fra flere alarmselskaper, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!