Teknologien går stadig fremover og hjemmene våre er intet unntak. Nå kan du få smart alarm og et smartere hus. Vi forteller deg hvordan her.

Styr boligen via app

I dagens moderne samfunn kan du skaffe deg boligalarmer med egne applikasjoner som gjør livet både enklere og tryggere. Gjennom applikasjonen kan du slå av og på alarmen uansett hvor du er, samtidig som du får en aktivitetslogg i hånden. Her kan du følge med på hvem som låser seg inn i boligen din, og dermed sikre at barna har kommet hjem fra skolen når du enda sitter på jobb. Dersom alarmen går av vil du bli varslet via melding og kan raskt finne ut av hva som foregår.

Styre belysning og apparater

Med en slik smart alarm vil du også kunne styre belysning og elektriske apparater gjennom applikasjonen. Da slipper du at dere må snu midt i turen på vei til hytta eller flyplassen fordi noen er usikre på om de husket å skru av en ovn, et strykejern eller kaffemaskinen. Du får med andre ord full kontroll uansett hvor du er.

Smartlås

En smart alarm gir også andre gode smarte løsninger, slik som en smartlås som er tilkoblet boligalarmen. Dette gjør at du kan enkelt åpne boligen for håndverker, vaskehjelpen eller minstemann som har glemt nøkkelen, rett fra mobilen mens du sitter på jobb. Du fjernstyrer altså dørlåsen og har et nøkkelfritt liv, men allikevel en trygghet med boligalarm.

Styre temperaturen

Til slutt vil vi nevne funksjonen som gjør at du kan styre temperaturen i boligen eller skaffe deg en temperaturvakt. En temperaturvakt varsler og sender bilder til ditt alarmselskap dersom temperaturen går over + 54C°. Dersom uhellet er ute vil alarmselskapet raskt få et riktig overblikk over hva som foregår og kunne sende brannvesenet så raskt som mulig.

Med alle fordelene, er det vel på tide å gjøre boligen din enda smartere?